Ο Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής Αλέξης Αλεξίου, Υποψήφιος Δημ.Σύμβουλος Με Τον Μάκη Κυριζίδη

0
49

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής (Εθνική Ελλάδος, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) συντάσσεται στο πλευρό του Μάκη Κυριζίδη.

Η συνεργασία έγινε γνωστή από τα social media του υποψηφίου Δημάρχου, που δημοσίευσε φωτογραφία τους με το κείμενο «Αλέξης Αλεξίου γεννημένος μαχητής, με την Εθνική και τις ομάδες που αγωνίστηκε!

Είναι δίπλα μας στο «Θεσσαλονίκη Θετικά» …

Πάμε να κερδίσουμε και αυτό τον αγώνα για τη πόλη μας Αλέξη..» Συνεχίζει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ο Κυριζίδης και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει τα πρώτα 30 ονόματα υποψηφίων τέλη Ιανουαρίου, τα οποία θα κρύβουν πολλές εκπλήξεις εκπλήξεις.

Previous articleEurovision 2019: Με την Katerine Duska η Ελλάδα στο Τελ Αβίβ;
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here