Γιάννα Τερζή: «Υπάρχει μια ιστορία γύρω από τον αποκλεισμό μας, αλλά…» (VIDEO)!

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής από τον τελικό της Eurovision 2018.

Όπως ανέφερε η Γιάννα Τερζή, η ελληνική ομάδα δεν είχε την άρτια υποστήριξη: «Η αποστολή της Ελλάδας δεν πήγε με άρτια υποστήριξη. Δεν είναι τι και ποιος έφταιξε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία επιλέγω να αφήσω πίσω μου και να κρατήσω το πόσο στήριξε ο κόσμος και τα media αυτό το τραγούδι. Είναι πρωτοφανές! Υπάρχει μια ιστορία από πίσω την οποία δεν θέλω να σκεπάσει το τι έγινε με το τραγούδι στις ψυχές των Ελλήνων».

Ως προς το πώς πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στη Eurovision, η Γιάννα Τερζή δήλωσε: «Στη Eurovision πήγα τυχαία, δεν υπήρχε σχέδιο. Είχαμε γράψει κάτι ξένα τραγούδια και είπαμε μήπως τα δώσουμε σε κάποιον για τη Eurovision. Και ανακοινώνει η ΕΡΤ ότι θέλει ελληνικό. Και μου είπαν τα παιδιά να γράψουμε ένα ελληνικό. Πάνω στην πλάκα και μέσα σε 40 λεπτά γράφτηκε το «Όνειρό μου». Όλα αυτά έγιναν τελευταία στιγμή! Στείλαμε το demo κι εγώ δεν είχα καν αποφασίσει. Πίστευα πάρα πολύ στο τραγούδι. Δικαιώθηκα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι. Χτύπησε πρωτιά τη δεύτερη μέρα σε όλες τις πλατφόρμες».

Τέλος, η Γιάννα Τερζή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου συμμετοχής της στη Eurovision υπό άλλες συνθήκες, είτε ως ερμηνεύτριας είτε ως δημιουργού ενός τραγουδιού.

Πηγή: OGAE Greece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *