Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών), κύριος ελληνικός ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους πανευρωπαϊκά, σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, 12μμ, στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΙΜΕΤ/ ΕΚΕΤΑ, (6ο Χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη). Η Συνέντευξη αφορά:

  • Στην ανακοίνωση των Ελληνικών Βραβείων Οδικής Ασφάλειας
  • Στις νέες δράσεις του θεσμού “Ανοιχτές Θύρες” (Open Day) 2018 , που διοργανώνει το ΙΜΕΤ την Κυριακή 11  Νοεμβρίου.

 

Στην Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν ο διευθυντής του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ δρ Ευάγγελος  Μπεκιάρης, ο Πρόεδρος της HELLASTRON (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με Διόδια») Βασίλειος Χαλκιάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) Κωνσταντίνος Κεπαπτσόγλου. Για τη βιωματική τους εμπειρία αναφορικά με την οδική ασφάλεια θα μιλήσουν ο Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης Ιωάννης Κωστάκης και η διακεκριμένη Χορογράφος-Καθηγήτρια Χορού Τατιάνα Παπαδοπούλου.   

 

Μετά τη Συνέντευξη Τύπου θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα, ενώ θα δοθεί χρόνος για συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Για την εύκολη προσέλευσή σας στον χώρο θα υπάρξει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:20 από τον Λευκό Πύργο και θα σας μεταφέρει στο χώρο της εκδήλωσης (με επιστροφή μετά το γεύμα).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *