Συνέντευξη τυπου του ΙΜΕΤ (ΕΚΕΤΑ)

0
111

 

 

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών), κύριος ελληνικός ερευνητικός φορέας στον τομέα των Μεταφορών κι από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους πανευρωπαϊκά, σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, 12μμ, στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΙΜΕΤ/ ΕΚΕΤΑ, (6ο Χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη). Η Συνέντευξη αφορά:

  • Στην ανακοίνωση των Ελληνικών Βραβείων Οδικής Ασφάλειας
  • Στις νέες δράσεις του θεσμού “Ανοιχτές Θύρες” (Open Day) 2018 , που διοργανώνει το ΙΜΕΤ την Κυριακή 11  Νοεμβρίου.

 

Στην Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν ο διευθυντής του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ δρ Ευάγγελος  Μπεκιάρης, ο Πρόεδρος της HELLASTRON (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ελληνικές Υποδομές και Οδοί με Διόδια») Βασίλειος Χαλκιάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) Κωνσταντίνος Κεπαπτσόγλου. Για τη βιωματική τους εμπειρία αναφορικά με την οδική ασφάλεια θα μιλήσουν ο Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης Ιωάννης Κωστάκης και η διακεκριμένη Χορογράφος-Καθηγήτρια Χορού Τατιάνα Παπαδοπούλου.   

 

Μετά τη Συνέντευξη Τύπου θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα, ενώ θα δοθεί χρόνος για συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Για την εύκολη προσέλευσή σας στον χώρο θα υπάρξει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:20 από τον Λευκό Πύργο και θα σας μεταφέρει στο χώρο της εκδήλωσης (με επιστροφή μετά το γεύμα).

Previous articleRebirth, αναγέννηση μέρος 2ο.
Next articleΕγκαινιάστηκε το κέντρο “Διάδρασις” για Ελληνόπουλα και Προσφυγόπουλα
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here