Χριστίνα Τσόρμπα και Φένια Κλιάτση, οι κυρίες της Θεσσαλονικιώτικης ενημέρωσης

0
574

Την εκπομπή “Τα Λέμε” την παρουσιάζει και την επιμελείται η δημοσιογράφος Χριστίνα Τσόρμπα. Η εκπομπή προβάλλεται εδώ και 4 χρόνια στη Βεργίνα Τηλεόραση απο τις 12-3 το μεσημέρι και εχει φανατικό κοινό.

 

Η εκπομπη είναι πολυθεματική. Έχει συνεντεύξεις με πρόσωπα της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αναδεικνύει κοινωνικά, ιατρικά  εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα κυρίως. Επίσης προβάλλονται εμβόλιμα ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με την υποστήριξη της συναδέλφου Βένης Σαπκά, ενω την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Στελίνα Μαργαριτίδου.

Αμέσως μετά, 3-6, έρχεται η εκπομπή “Μέσα σε όλα” με την Φένια Κλιάτση, η οποία είναι και αυτή πολυθεματική.

Και οι δυο εκπομπές παίζουν ζωντανά από Δεύτερα έως Παρασκευή μέσα απο την συχνότητα του ΒεργίναTv.

Previous articleEurovision 2019: Στο δρόμο προς την επιλογή συμμετοχής η Κύπρος!
Next article“Καρκίνος του μαστού” μια (όχι και τόσο) γυναικεία υπόθεση!!
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here