66η Δημοπρασία Τέχνης, Αντικών, και Αντικειμένων στο Hyatt Regency Thessaloniki, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 20.30 θα πέσει το σφυρί στην 66η Δημοπρασία Τέχνης, Αντικών, και Συλλεκτικών Αντικειμένων στο Hyatt Regency Thessaloniki η οποία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για συλλέκτες, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα, σε συγκλονιστικά χαμηλές τιμές εκκίνησης. Στην ύλη της δημοπρασίας εντάσσεται Φιλανθρωπική Δράση για τη στήριξη του συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο οίκος μας, με πρωτοβουλία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη, κύριου Σταύρου Μυρωνίδη, θα δωρίσει στον σύλλογο το 50% της τιμής πώλησης 9 έργων, που φέρουν την υπογραφή του Μιχαήλ Κόκκινου, με θέμα το γυμνό ανθρώπινο σώμα.

Σας ενθαρρύνουμε να «χτυπήσετε» μέχρι το ποσό που εσείς θα θέλατε να διαθέσετε για όποιο αντικείμενο από αυτά που εντάσσονται στην δράση υπέρ του συλλόγου Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 19.30 και το σφυρί θα πέσει στις 20.30.

Σχετικά με το Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» N. Θεσσαλονίκης είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο του οποίου τα μέλη, οι εθελόντριες και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού.

Στόχος του είναι η στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους, όπως επίσης η ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση.

Το επιστημονικό έργο του Συλλόγου καθώς και τα Προγράμματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου (Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο) και εγκρίνεται από Επιστημονική Επιτροπή. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 38, και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 9 πμ -5 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.almazoisthes.gr

Δείτε όλα τα αντικείμενα: https://www.myroauctions.gr/shop/66th-auction-of-art-antiques-objects-hyatt-regency-thessaloniki-wednesday-24th-of-october-2018/

ΤΩΡΑ μπορείτε να καταθέσετε προσφορά για κάθε αντικείμενο που σας ενδιαφέρει στην ειδική φόρμα MAKE OFFER που συνοδεύει το καθένα! Ανακαλύψτε περοσσότερα: & ανακαλύψτε περισσότερα: https://www.myroauctions.gr/the-process-terms-and-conditions/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *