Έρχεται το “Lifestyle” της Βόρειας Ελλάδας

0
936

LIFESTYLE, η νέα εκπομπή της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας, το μοναδικό lifestyle ψυχαγωγικό & ενημερωτικό magazino σε όλη την Βόρεια Ελλάδα με θέματα  για τη γυναίκα, για τον άνδρα, το παιδί, την οικογένεια, τον επιχειρηματία, με νέα και εκδηλώσεις για όσους ζητούν ποιοτική ενημέρωση, από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ΠΡΕΜΙΕΡΑ στους δέκτες σας, σε 5 τηλεοπτικά κανάλια προβολής, καλύπτοντας το τηλεοπτικό κοινό από Αλεξανδρούπολη έως και Βόλο και πανελλαδικά μέσω COSMOTE TV και τοπικά στα εξής τηλεοπτικά κανάλια:

ATLAS TV στην Θεσσαλονίκη με εικόνα από την digea για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας κάθε Σάββατο 6-7μ.μ.

ΔΙΚΤΥΟ TV στις Σέρρες για τους νομούς  Σερρών, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας και νησιά Βορείου Αιγαίου, κάθε Σάββατο 5-6μ.μ.

ITVστα Ιωάννινα για τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας και νησιά Ιονίου Πελάγους, κάθε Σάββατο 7:30-8:30.μ.

WEST CHANNEL στην Κοζάνη για τους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας Γρεβενών, κάθε Σάββατο 6-7μ.μ.  

TRT στον Βόλο για τους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, κάθε Κυριακή 8-9 μ.μ.        

Οργάνωση παραγωγής: Μάριος Δράμαλης  
Επιμέλεια Παραγωγής, Αρχισυνταξία: Βίκυ Ραπτάκη                                                                      

Παρουσίαση: Βίκυ Ραπτάκη, Μαρία Παπατκούδη, Μιμή Γερογιάννη, Κώστας Βίδρας                       

 Παραγωγή: MVM DIGITAL MARKETING                                                                                                  

Previous articleEurovision 2019: Μέσω του Dora θα επιλέξει εκπρόσωπο η Κροατία!
Next articleΜε τη Μελίνα Μακρή η Ελλάδα στο OGAE Video Contest 2018!
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here