Η σχεδιάστρια μόδας Ανθή Γιαννοπούλου, μας μιλά για αυτήν αλλά και για την υποψηφιότητα της στα καλλιστεία Miss Voluptuous

 

Η εμπειρία που μπορεί να εχει κάποια κοπέλα που διαγωνίζεται είναι άκρως διαφορετική γιατί όχι μόνο γίνεται πρώτυπο στην χώρα για την πλατφόρμα που υποστηρίζει αλλα και για τις ιδέες και το όραμα της για το μέλλον.

Στην αρχική μου συνέντευξη με την διοργανώτρια Natalie Moloney κατάλαβα γρήγορα πως αυτά του είδους τα καλλιστεία δεν είναι απλά για μια κοπέλα με πιο πολλές καμπύλες και ένα στέμμα. Γενικά ο διαγωνισμός είναι μεταξύ γυναικών με  προσωπικότητες και καρδιές γεμάτες που θέλουν μόνο να δώσουν . Το  hashtag #morethanjustabeautypageant είναι πολύ εύστοχο

Η αλήθεια είναι πως για μένα είναι τα πρώτα καλλιστεία στα οποία παίρνω μέρος και είχα τους ενδοιασμούς μου. Η φιλία όμως και η δεκτικότητα που μου δείξανε τα άλλα κορίτσια αυτούς τους μήνες προετοιμασίας με έκαναν να επιβεβαιώσω την πεποίθηση μου πώς  όταν οι γυναίκες βοηθούν και επευφημούν άλλες γυναίκες γίνονται όλες μαζί μια δύναμη ακαταμάχητη .

Η ζωή μου είναι αυτή της σχεδιάστριας μοδας και συνήθως πίσω απο τις κάμερες όποτε αυτές οι στιγμές μέχρι τη μέρα των καλλιστείων μου μοιάζουν σα παραμύθι.

Σε όλη μου τη ζωή ήμουν ένα κορίτσι με λίγα παραπάνω κιλά αλλα ποτέ δε μπόρεσα να συμμορφωθώ με τον όρο plus size.

Ο κόσμος εχει μια «ιδιαίτερη» ιδέα για τις γυναίκες με παραπάνω καμπύλες αλλά πιστεύω πώς το μόνο παραπάνω που χουμε είναι παραπάνω στυλ, παραπάνω ταπεραμέντο και γενικά συναίσθημα.

Έτσι λοιπόν κατέληξα από πρωην αεροσυνοδός και  τις πίστες αεροδρομίων, σε σχεδιάστρια μόδας πάνω σε διεθνής πασαρέλες στο να διαγωνίζομαι για μια διάκριση στα Miss Voluptuous καλλιστεία των οποίων  ο τελικός θα γίνει στις 30 Σεπτεμβριου στο Έλι του Κέμπριτζ .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *