Βιολέτα Γαζέα, η εικαστικός που παίζει με το χρώμα και το φως

Ονομάζομαι Βιολέτα Γαζέα, είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεμιστημίου της Φλώρινας και απόφοιτη Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Εδώ και περίπου πέντε χρόνια, διατηρώ διαδικτυακό κατάστημα με πίνακες ζωγραφικής, στην παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα του Etsy .
Επιθυμία μου είναι η προώθηση, διεύρυνση και ανάδειξη του Εικαστικού Τουρισμού στη χώρα μας, με οποιαδήποτε μορφή τέχνης.
Συνηθέστερα, οι πίνακες μου έχουν ως κεντρικό θέμα, φυσικά τοπία και η επιρροή που επιδέχονται από καιρικά φαινόμενα. Όπως για παράδειγμα τα σύννεφα -που κυριεύονται από χρώματα και πώς τα αντανακλούν στο φυσικό τοπίο.
Η ζωγραφική για εμένα ειναι έκφραση συναισθημάτων, με αρμονική χρωματική συνύπαρξη.
Ένας μεγάλος Έλληνας ζωγράφος, τον οποίο θαυμάζω και θεωρώ ιδιαιτέρως εντυπωσιακή την προσφορά του στο χώρο της τέχνης, είναι ο Νικηφόρος Λύτρας.
Τα έργα του, θεωρώ πώς είναι διαχρονικά, είναι τόσο αρμονικά δομημένα, που δημιουργούν ποικίλα συναισθήματα και ταυτόχρονα διατηρούν έντονα το ενδιαφέρον του θεατή.

Λαμβάνω μέρος στην εβδομάδα nude, διότι είναι μια ξεχωριστή πρόκληση, μια καινούρια εμπειρία για εμένα, μια ευκαιρια για αλληλεπιρροή με συναδέλφους, που το κοινό ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας είναι πως «αγαπάμε την τέχνη»!!!

Θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω την Κα Τζιάκα Ευαγγελία, εκδότρια του Womanseye για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία στα πλαίσια συνεργασίας, όπως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Myro Gallery, που έχουμε την τιμή και την χαρά να μας φιλοξενεί!
Θα ήθελα να ευχηθώ, καλές δημιουργικές επιτυχίες σε όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *