Μαρία Βασιλειάδου, άλλη μια εικαστικός υμνεί το γυμνό στην Myro Gallery

0
284

Ονομάζομαι Μαρία Βασιλειάδου και είμαι 44 ετών. Ζώ στην Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στον χώρο του επίπλου. Σπούδασα σε ιδιωτικό ΙΕΚ διακόσμηση εσωτερικού χώρου και εργάζομαι επανω σε αυτό.

Λατρευω την ζωγραφική αλλά τα τελευταία χρόνια δοκιμάζομαι σε διάφορα άλλα υλικά συνδιαζόμενα πάντα με τα χρώματα μου. Γύψος, πηλός,ξύλο, συρμα και ό,τι άλλο υλικό με εμπνεύει.

Έχω κάνει τρείς ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής άλλα συμμετείχα και σε διάφορες ομαδικές.

Για έναν εικαστικό ο λόγος που συμμετέχει σε μία εκθεση -θεωρώ παντα- πώς είναι το “χειροκρότημα” σε οποιαδήποτε μορφή του!!!!!

Previous articleΗ Φωτεινή Παππά εκθέτει γυμνό στην Myro
Next articleInes Mendes, το κορίτσι από την Πορτογαλία συμμετέχει στην ομαδική έκθεση γυμνού
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here