Του countour η τέχνη

0
429

Κι όλα αυτά με μια σκουρόχρωμη πούδρα ή bronzer και ένα ανοιχτόχρωμο highlight. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για highlight το consealer σου.

Τα 5 βήματα της μεταμορφώσεως:

1. Ξεκίνα κανονικά με το foundation, όπως κάνεις πάντα. Καλύτερα να το απλώνεις με ειδικό πινέλο ή βρεγμένο σφουγγαράκι για να μην αφήσει γραμμές.

2. Πάρε το bronzer και το highlight και ξεκίνα το contouring όπως η παρακάτω φωτογραφία. Κάτι extra που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις highlight και γύρω από τα ρουθούνια γιατί εκεί το δέρμα είναι πιο κόκκινο και δεν το θέλουμε αυτό.

3. Κάνε blend, δηλαδή ανακάτεψέ τα πολύ προσεχτικά με ένα πινέλο που είναι για αυτή ακριβώς τη δουλειά.

4. Βάλε και λίγο ρουζ άμα θες.

5. Σταθεροποίησε τα άπαντα όλα με μια “setting” πούδρα. Πινελάτη και αυτή, για ελαφρύ αποτέλεσμα.

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις το μακιγιάζ σου κανονικά, βάφοντας μάτια και χείλη

Previous articleΡεκόρ συμμετοχής ελληνικών εταιριών στη Διεθνή Έκθεση στο Μόναχο
Next article
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here