Έκθεση Γυμνού στο χώρο της Myro Gallery

0
2011

 

Είσαι ζωγράφος ή φωτογράφος;

Σο λίγου αρέσει το γυμνό;

Το Woman’s eye σε συνεργασία με την Myro Gallery απευθύνουν πρόσκληση σε όσους ζωγράφους το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εργαστήρι Nude που διοργανώνεται στην Myro Gallery στις 3&4/9. Παράλληλα θα υπάρξει έκθεση έργων τέχνης με θέμα το  γυμνό  στις 7&8/9.

Το project στοχεύει στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη της διοργάνωσης Ευαγγελία Τζιάκα στο τηλέφωνο 6948037123 και στο info@womanseye.gr.***

 

Για δηλώσεις/εγγραφές συμπληρώστε τα στοιχεία σας :https://docs.google.com/forms/d/1tr1Tsh3HpyqzBG4wYsPqtjnBap_jDBObLuGCwYZXvHA/edit

***Παρακαλείσθε όπως απευθυνθείτε πριν την εγγραφή σας στο project με την υπεύθυνη του project.Προθεσμίες εγγραφής μέχρι και τις 25/8.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης

Previous articleΈνα πάρκο 5.600 τ.μ αποκτά η Νικόπολη μετά από 50 χρόνια
Next articleΡεκόρ συμμετοχής ελληνικών εταιριών στη Διεθνή Έκθεση στο Μόναχο
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here