Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου.

 

Κριός.

 

Μήνας αναθεωρήσεων και αλλαγών προβλέπεται ο Ιούλιος για εσάς. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και βάλτε τις προτεραιότητες σας.

Επαγγελματικές κινήσεις επιδιώξτε τες τις πρώτες μέρες του μήνα αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας είναι ξεκάθαροι και εφικτοί. Ενώ στις 27 του μήνα η ολική έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας.

Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το σύντροφο σας είναι λίγο τεταμένες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τραβήξετε τα άκρα χωρίς να είστε βέβαιοι για το τι θέλετε και νιώθετε.

Εσείς που είστε μόνες… προετοιμαστείτε για επιστροφές από το παρελθόν και σκεφτείτε πολύ  αν αξίζει να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία. Κλείστε παλιά κεφάλαια και μην ταλαιπωρήστε άδικα.

Οικονομικές διεκδικήσεις είναι προτιμότερο να τις επιδιώξετε μέχρι τα μέσα του μήνα.

 

Ταύρος.

 

Υποδεχτείτε αισιόδοξα το νέο μήνα και μην αφήνετε καθυστερήσεις και εμπόδια που σημειώνονται τις πρώτες μέρες του μήνα στα σχέδια σας, να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 27 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες που είναι σημαντικό να διεκπεραιωθούν. Διατηρήστε χαμηλό το προφίλ σας και μη δίνετε δικαιώματα αμφισβήτησης των ικανοτήτων σας.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 13 φέρνει στην επιφάνεια ανταγωνιστικότητα απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφο σας. Η ανάγκη σας να επιβληθείτε και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο μπορεί να δημιουργήσει έντονους τριγμούς στις σχέσεις σας.

Εσείς που είστε μόνες…  απολαύστε το φλερτ και μην ποντάρετε συναισθηματικά με τόση άνεση και ευκολία.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις όποιες οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές. Κρύβονται παγίδες, γι’ αυτό το νου σας στα ψιλά γράμματα.

 

Δίδυμοι.

 

Ο Ιούλιος προβλέπεται έντονα δραστήριος και δυναμικός για εσάς. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε και ξεχάστε την ξεκούραση τουλάχιστον γι’ αυτό το μήνα. Θα είναι κρίμα πραγματικά να μην τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Προσπαθήστε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα να μη δώσετε δικαιώματα στα εργασιακά και να μην προβάλλετε τις δυνατότητες σας με τόσο επιδεικτικό τρόπο. Κρατήστε χαμηλό το προφίλ σας και… δε θα χάσετε.

Από τις 10 του μήνα η Αφροδίτη θα κινηθεί  στο ζώδιο της Παρθένου, μια αρκετά ευνοϊκή θέση για τη συναισθηματική σας ζωή. Απολαύστε τον έρωτα, διασκεδάστε και κάντε καινούργιες γνωριμίες. Προς το τέλος του μήνα προσέξτε την κυκλοθυμία σας που μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια.

Ο Δίας από το Σκορπιό φροντίζει για οικονομικά και σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας.

 

Καρκίνος.

 

Η διάθεση σας αναμφισβήτητα ανεβαίνει αυτό το μήνα κι έτσι μπορείτε να διεκδικήσετε με περισσότερο πάθος και δυναμισμό τους στόχους και τα σχέδια σας.

Εξαιρετικές ευκαιρίες σας δίνονται στα εργασιακά με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 12 του μήνα. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο, διευρύνετε τους στόχους σας και τολμήστε καινούργια ξεκινήματα.

Η περιπετειώδη και παιχνιδιάρικη διάθεση σας δίνουν νέο αέρα στη σχέση με το σύντροφο σας. Οργανώστε ταξίδια, διασκεδάστε και περάστε όμορφα μαζί.

Εσείς που είστε μόνες… με το Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το Σκορπιό στις 10 του μήνα,  απαλλαγείτε απ’ τα συναισθήματα ανασφάλειας και απόρριψης και ανοιχτείτε σε καινούργιες γνωριμίες.

Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνετε σημαντικά, ενώ ευνοούνται θέματα αγοροπωλησίας.

 

Λέων.

 

Αυτό το μήνα θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε στον παράγοντα τύχη, αλλά στα χέρια και τις προσωπικές σας δυνάμεις. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αρκεί να κινηθείτε έξυπνα και να χειριστείτε ευέλικτα και διαλλακτικά τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδια σας, εντοπίστε τις ευκαιρίες και τολμήστε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια και  τις ιδέες σας. Σας περιμένουν πολλές επιτυχίες αρκεί… να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα.

Με την Αφροδίτη να κινείτε στο δικό σας  ζώδιο και με τον Ερμή σε ορθή πορεία επίσης στο ζώδιο σας, μπορείτε να απογειώσετε τη σχέση με το σύντροφο σας.

Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και γοητεύστε τους πάντες εσείς…  που είστε μόνες.

Με πειθαρχεία και σοβαρότητα μπορείτε να αντιμετωπίσετε την οικονομική σας κατάσταση που δεν είναι και στα καλύτερα της και να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας.

 

Παρθένος.

 

Με την πραγματοποίηση των δυο εκλείψεων αυτό το μήνα, προετοιμαστείτε για αλλαγές. Φροντίστε να βάλετε σωστές προτεραιότητες χωρίς να ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σας στα εργασιακά. Καθυστερήσεις και  αναβολές είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Επιλέξτε και φροντίστε να αυξήσετε τις γνώσεις γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς σας γιατί καλείστε να αναλάβετε νέες ευθύνες που δεν πρέπει να φοβηθείτε.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας στις 9 του μήνα και ενισχύει τη ερωτική, συναισθηματική ζωή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και ανανεώστε την εμφάνιση σας.

Όσες είστε μόνες… αφήστε τη γκρίνια και προετοιμαστείτε για ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σ’ αυτό που ονειρεύεστε.

Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνετε σταθερά.

 

Ζυγός.

 

Για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας αυτό το μήνα θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις και ικανότητες, μιας και τίποτα δεν είναι αδύνατον για εσάς όταν πραγματικά το θέλετε.

Ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τον τομέα των εργασιακών σας τουλάχιστον μέχρι τα μισά του μήνα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και επιλογές και το υπόλοιπο διάστημα, φροντίστε να κατευνάσετε την επαναστατική σας διάθεση και να  αποφύγετε λάθη.

Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σας αυτό το μήνα χρειάζεται λίγη προσοχή, μιας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί τριγμούς στη σχέση με το σύντροφο σας. Πιθανά κάποιες αποκαλύψεις να σας βάλουν στη διαδικασία μιας συναισθηματικής αναθεώρησης.

Εσείς τα μοναχικά κορίτσια…  αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τα φιλικά σας πρόσωπα και περάστε εξίσου όμορφα. Φλερτάρετε αλλά μην πιστεύεται τα όσα σας υπόσχονται ευκαιριακές γνωριμίες.

Ιδιαίτερες αλλαγές δεν προβλέπονται για το πορτοφόλι σας όμως μπορείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας.

 

Σκορπιός.

 

Ο νέος μήνα είναι ιδανικός για να επιδιώξετε και να εφαρμόσετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε τόσο στα προσωπικά όσο και στα εργασιακά. Δεχτείτε τις θετικές επιρροές του Δία που επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 10 του μήνα στο δικό σας ζώδιο.

Η παραμονή  του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου τις πρώτες μέρες του μήνα βελτιώνει το επίπεδο επικοινωνίας στα εργασιακά και διευκολύνει τα σχέδια σας. Εμπλουτίστε τις γνώσεις γύρω απ’ το αντικείμενο της δουλειάς σας και μη φοβηθείτε να αναλάβετε νέα καθήκοντα.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 13 του μήνα δημιουργεί κάποιες αναταράξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε τις εν θερμό αντιδράσεις και κυρίως τη γκρίνια…. Όλα σας φταίνε και εσείς δε φταίτε σε τίποτα.

Εσείς που είστε μόνες… αυτό το μήνα καλύτερα να δώσετε έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις και να περάστε όμορφα.  Ο μεγάλος έρωτας μπορεί να μην καταφτάνει ακόμα, όμως το φλερτ για να ανεβάσει λιγάκι την αυτοπεποίθηση σας δε λείπει.

Οικογενειακά θέματα αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και μη θυσιάζετε για χάρη των άλλων, ότι είναι σημαντικό για εσάς.  

Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνετε σημαντικά όμως καλό θα ήταν να αποφεύγατε τις υπερβολές.

 

Τοξότης.

 

Αντιφατικός προβλέπεται ο Ιούλιος για εσάς γιατί  από τη μία φέρνει ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις και από την άλλη έχει και τα απρόβλεπτα του.

Έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά μέχρι τα μέσα του μήνα στα εργασιακά, καθώς δε λείπουν οι παρανοήσεις και τα λάθη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο τα πράγματα αλλάζουν και σας δίνετε η δυνατότητα να δείξετε έμπρακτα τις ικανότητες σας και το τι διατίθεστε να κάνετε προκειμένου να φτάσετε την επιτυχία.

Ο Άρης ανάδρομος στον τομέα της επικοινωνίας σας δυσκολεύει λιγάκι τη σχέση με το σύντροφο σας. Προσθέστε λίγη ανεμελιά και διασκέδαση στο πρόγραμμα σας και μην προσπαθείτε να λύσετε όλες σας τις διαφορές αυτό το μήνα.   Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας και μιλήστε λίγο με τον εαυτό σας πρώτα.

Εσείς που είστε μόνες… αποφύγετε τα μπερδέματα στο χώρο δουλειάς σας και μη  ενθουσιάζετε απ’ αυτά που ακούτε.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 του μήνα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και σας φέρνει ένα απρόοπτο δώρο ή κάποια χρήματα απ’ το πουθενά.

 

Αιγόκερος.

 

Μήνας αλλαγών προβλέπεται για εσάς ο Ιούλιος και σας καλεί να αναλογιστείτε τα λάθη σας και να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις.

Χρησιμοποιείστε σωστά τη δύναμη του λόγου σας στις 13 του μήνα, που η Ηλιακή έκλειψη σας δίνει τη δυνατότητα να φέρετε τις καταστάσεις  στα εργασιακά στα μέτρα σας. Έχετε πάρει πολλά μαθήματα και έφτασε η στιγμή να εξεταστείτε… στο χέρι σας είναι λοιπόν να τα καταφέρετε και φτάσετε την πολυπόθητη επιτυχία.

Επανακτήστε τον έλεγχο στη σχέση με το σύντροφο σας και επιδιώξτε την ισορροπία. Στιγμές έντασης και έκρηξης που η αλήθεια είναι δε λείπουν, πατήστε το κουμπί ασφαλείας σας και μη λέτε πράγματα που θα τα μετανιώσετε.

Εσείς που είστε μόνες… μην πιστέψετε λέξη απ’ όσα αυτό το μήνα σας υπόσχονται. Φροντίστε να περάσετε όμορφα να εκμεταλλευτείτε και να μην σας εκμεταλλευτούν… έχετε ήδη πονέσει πολύ στα αισθηματικά… όχι άλλο.

Διεκδικήστε δυναμικά τα όσα σας ανήκουν στα οικονομικά και αφήστε ψώνια και αγορές για τον επόμενο μήνα… συγκρατηθείτε.

 

Υδροχόος.

 

Επιβραδύνετε λιγάκι τους ρυθμούς σας αυτό το μήνα και μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη από λίγη φροντίδα που αν δεν την προσφέρετε εσείς στον εαυτό σας,  δε θα βρεθεί κανείς να το κάνει.

Η αστείρευτη ενέργεια σας στα εργασιακά και ο Δίας στο ζώδιο του Σκορπιού σας εξασφαλίζουν  την επιτυχία. Με την μερική Ηλιακή έκλειψη μόνο στις 13 του μήνα διατηρήστε τα κεκτημένα και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα απαιτεί υπομονή και διαλλακτικότητα στη σχέση με το σύντροφο σας. Ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις σας και παγώστε λιγάκι την κατάσταση μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να φύγουν τα σύννεφα.

Μην ανοίγεστε και μην ποντάρετε περισσότερο σε ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο εσείς… που είστε μόνες.

Η ενέργειες σας για τη βελτίωση των οικονομικών έπιασαν τελικά τόπο και τα αποτελέσματα φαίνονται.

Αν σας απασχολούν θέματα υγείας φροντίστε αυτό το μήνα να τα κοιτάξετε.

 

Ιχθύες.

 

Ο μήνας αυτός έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό του τη συναισθηματική ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Η Αφροδίτη από τις 9 Ιουλίου περνά στο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Αυτό το διάστημα λοιπόν πλησιάστε το σύντροφο σας, κάντε νέους φίλους και σχέδια για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.

Όσο για εσάς που είστε μόνες… έχετε τη δυνατότητα και πολλές πιθανότητες να βρείτε τον πρίγκηπα της ζωής σας, γι’ αυτό πάρτε τα πάνω σας.

Ο Ερμής ανάδρομος δημιουργεί μια αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε και αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις. Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σας, προκειμένου να διατηρηθούν  οι ισορροπίες σας.

Επανεξετάστε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τα παιδιά αποφύγετε όμως το άγχος και τις υπερβολές.

Κάντε καλύτερο προγραμματισμό στη διαχείριση των οικονομικών σας και μην ξανοίγεστε.

  1. Λίτσα Πετρίδη

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *