Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου

 

 

Ρομαντισμός, ερωτισμός, νέες κοινωνικές επαφές και γνωριμίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μήνα. Μαζί με το καλοκαίρι υποδεχτείτε νέους έρωτες και αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες σας.

 

Κριός.

 

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δώστε προτεραιότητα σε εργασιακές υποθέσεις, προωθήστε τους στόχους σας και δώστε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων σας σε θέματα καριέρας.

Με τη νέα Σελήνη στις 13 του μήνα κάντε σωστούς υπολογισμούς και μην αφήνετε καμία νέα ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ζήστε ανέμελα τον έρωτα, αναζωπυρώστε το πάθος στη σχέση σας και προσθέστε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα σας.

Για εσάς που είστε ακόμα μόνες… μην το βάζετε κάτω. Από τις 14 του μήνα που περνά η Αφροδίτη στο Λέοντα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να θυμηθείτε τον παλιό καλό εαυτό σας.

Κινηθείτε με σύνεση στα οικονομικά και μην αφήνετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε έξοδα.

 

Ταύρος.

 

Υποδεχτείτε με αισιοδοξία το νέο καλοκαιρινό μήνα κάνοντας μια προσπάθεια να μη φέρεστε τόσο εγωιστικά. Δεν μπορεί πάντα να περνά το δικό σας και να έχετε τον έλεγχο των πάντων.

Επανεξετάστε και αναδιοργανώστε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Βάλτε ένα φρένο στους ρυθμούς σας και μην παλεύεται για πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, μιας και ο μήνας δεν προβλέπεται και ο καλύτερος για  αλλαγές και ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Προσθέστε το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με το σύντροφο σας και σταματήστε να αναβιώνετε παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές.

Εσείς που είστε μόνες… βγείτε από το καβούκι σας και πείτε ναι σε προκλήσεις και προτάσεις. Δεν αποκλείεται καθόλου εκεί που δεν το περιμένετε να πέσετε μούτρα – κούτελα με τον έρωτα.

Μετά τις 13 του μήνα ο τραπεζικός σας λογαριασμός προβλέπεται να παίρνει τα πάνω του.  

 

Δίδυμοι.

 

Ο μήνας των γενεθλίων σας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απολαυστικός για εσάς, μιας και επιστρέφει στα χείλη σας το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε ώθηση στα εργασιακά σχέδια σας, να εκφράσετε τις ιδέες σας και με το επικοινωνιακό σας χάρισμα να βρείτε σημαντικούς συμμάχους.

Κάποιες καθυστερήσεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο και κυρίως τις τελευταίες μέρες του μήνα με τον ανάδρομο Άρη,  αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία και μην επηρεάζεστε.

Με Ήλιο, νέα Σελήνη και Ερμή στο δικό σας ζώδιο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα στα αισθηματικά. Λύστε τις όποιες διαφορές με το σύντροφο σας και κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Εσείς που είστε μόνες… κατευνάστε την ανάγκη σας για μια σχέση εδώ και τώρα και απολαύστε το φλερτ.

Η αποφασιστικότητα σας για αύξηση των εσόδων αποδίδει.

 

Καρκίνος.

 

Ικανοποιήστε την ανάγκη σας για λίγη απομόνωση και απομακρυνθείτε λιγάκι απ’ το κοινωνικό σας περιβάλλον. Έχετε περισσότερη ανάγκη να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

Από τις 12 του μήνα που περνά ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στα εργασιακά και θέστε σε εφαρμογή τις ιδέες και αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες και που θα σας οδηγήσουν ευκολότερα στην επιτυχία.

Ο Ιούλιος είναι ο ιδανικότερος μήνας για να πλησιάσετε το σύντροφο σας,  να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον και να πάρετε αποφάσεις.

Εσείς που είστε μόνες… με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους βρείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και κατασταλάξτε το τι θέλετε επιτέλους στη ζωή σας. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες φαίνεται να σας συναρπάζουν.

Προσέξτε τα οικονομικά σας στο τέλος του μήνα γιατί έρχονται απρόσμενα έξοδα.

 

Λέων.

 

Το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί πολύ βοηθητικά για το δικό σας ζώδιο αυτό το μήνα, γι’ αυτό τολμήστε αλλαγές και μην παραιτείστε  με την πρώτη δυσκολία από τους στόχους σας.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου από τις 12 του μήνα, δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σχέδια σας και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Αποφύγετε βέβαια τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Στα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, δε σας πιάνει κανείς και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη γοητεία και τη λάμψη σας. Προσθέστε νέες δραστηριότητες στη σχέση με το σύντροφο σας, καινούργιους φίλους και ανανεώστε την υπάρχουσα σχέση σας.  

Εσείς που είστε μόνες… πάρτε τα πάνω σας περιποιηθείτε τον εαυτό σας και κάντε μια ανανέωση προκειμένου να τονίσετε ακόμα περισσότερο τη ακαταμάχητη γοητεία σας. Προετοιμαστείτε για ένα μεγάλο έρωτα που θα σας συναρπάσει.

Φροντίστε να μη χάσετε τον έλεγχο στη διαχείριση των οικονομικών σας που εκεί…  τα πράγματα χρειάζονται λίγη προσοχή.

 

Παρθένος.

 

Ο μήνας σας δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς αυτό όμως δε θα διαρκέσει για πολύ. Κυρίως από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Η αυτοπεποίθηση και η διάθεση σας επανέρχονται.

Όσο ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο τον Διδύμων προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε στα εργασιακά. Εύκολα τα λεγόμενα σας παρερμηνεύονται και δημιουργούν εντάσεις που θα πρέπει να ελέγξετε. Με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης μπορείτε να θέσετε ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για αλλαγές.

Ικανοποιήστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και πετάξτε από πάνω σας φόβους και ανασφάλειες.  

Εσείς που είστε μόνες… προσέξτε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός… λέει μια παλιά παροιμία.

Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να βελτιώσετε την κατάσταση των οικονομικών σας. Προσέξτε την υγεία σας προς τα τέλη του μήνα και αποφύγετε καταχρήσεις.

 

Ζυγός.λ

 

Βρείτε τρόπους να ενισχύσετε και να ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας και απολαύστε το νέο μήνα αποβάλλοντας το άγχος από πάνω σας. Τουλάχιστον μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα όλα κυλούν ήρεμα και μα βάση τις προσδοκίες σας.

Αξιοποιήστε εργασιακές ευκαιρίες και προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς στα όσα μέχρι σήμερα έχετε αναλάβει. Είναι σημαντικό, μιας και κάποιοι παρακολουθούν τις επιδόσεις σας.

Επαναπροσδιορίστε τα συναισθήματα σας και βρείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε τα όσα νιώθετε να σας προβληματίζουν με το σύντροφο σας, απ’ το να τα κρατάτε μέσα σας.

Εσείς που είστε μόνες… απολαύστε το φλερτ και χαρείτε περιστασιακές καταστάσεις χωρίς να ποντάρετε συναισθηματικά. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση και αφήστε τη γοητεία σας να μαγέψει τους πάντες.

Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά μέχρι τα μισά του μήνα κορίτσια… μετά προσοχή.

 

Σκορπιός.

 

Επεκτείνετε τις φιλοδοξίες σας και δώστε χώρο στα όνειρα και τους στόχους σας. Ο μήνας τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του, σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε δυναμικά και να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας.

Αποφύγετε διαπραγματεύσεις και τη δέσμευση σας σε νέες εργασιακές συμφωνίες τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περιμένετε. Στο δεύτερο βέβαια, με τον Ερμή να περνά στον Καρκίνο τα πράγματα αλλάξουν και ανακτάτε τον έλεγχο.

Πάρτε τις αποφάσεις που απαιτούνται στη σχέση με το σύντροφο σας και σταματήστε να φοβάστε τις ευθύνες. Απολαύστε τη σχέση με το σύντροφο σας και όλα καλά.

Εσείς που προσδοκάτε ένα νέο έρωτα… δώστε περισσότερη σημασία στην ουσία και μη μένετε στην επιφάνεια. Απορρίπτεται ανθρώπους… που δεν πρέπει.

Με το Δία στο ζώδιο σας έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

 

Τοξότης.

 

Αυτό το μήνα τουλάχιστον για το πρώτο εικοσαήμερο θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, μιας και απρόοπτα γεγονότα δε σας αφήνουν να ησυχάσετε. Διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις έτσι ώστε να ελαφρύνετε και να αποφορτιστείτε το επόμενο διάστημα.

Όσο ο Ερμής κινείτε στο ζώδιο των Διδύμων αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά και τις αλλαγές. Προσαρμοστείτε σ’ αυτά που έχετε χωρίς όμως να εγκαταλείπεται τους στόχους σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο φαίνεται να είναι πιο θετικό μιας και διευκολύνετε το επικοινωνιακό σας κομμάτι.

Η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα συναισθηματικά σας. Κάντε μια νέα αρχή στη σχέση με το σύντροφο σας και πάρτε τις αποφάσεις σας ακόμα και για μια συγκατοίκηση ή και δέσμευση.

Όσο για εσάς που είστε μόνες… η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα από τις 14 του μήνα και μάλιστα πολλά υποσχόμενη.

Τα οικονομικά βελτιώνονται σημαντικά και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα αγοροπωλησίας.

 

Αιγόκερος.

 

Έντονα δραστήριος προβλέπεται ο νέος μήνας για εσάς, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να καταφέρετε να επωφεληθείτε.

Παρόλο που ο Κρόνος σας ταλαιπωρεί αρκετά στα εργασιακά, καταφέρνετε τουλάχιστον να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να προωθήσετε κάποια από αυτά. Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι τα μέσα του μήνα ευνοεί το κομμάτι της επικοινωνίας σας, γι’ αυτό επιδιώξτε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση μιας νέας εργασίας η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Πάρτε τα πάνω σας στα αισθηματικά και βγείτε από τη χειμερία νάρκη. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα και βρεθείτε πολύ πιο κοντά με το σύντροφο σας, αποφεύγοντας βέβαια τη ζήλια και την κτητικότητα.

Τα μοναχικά κορίτσια… με την Αφροδίτη στο Λέοντα όλα μπορούν να συμβούν. Φλερτάρετε ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας, όμως μη βιαστείτε να ποντάρετε συναισθηματικά.

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικές με τη διαχείριση των οικονομικών που από τη μια υπάρχει μια σημαντική βελτίωση από την άλλη όμως, έχετε την τάση να ξοδεύεται άσκοπα χρήματα.

 

Υδροχόος.

 

Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτά που θα εισπράξετε και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν  αυτό το μήνα. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα σας είναι τα ισχυρά σας ατού και σε συνδυασμό βέβαια με την πλανητική εύνοια που λαμβάνετε, μπορείτε να καταφέρετε θαύματα.

Ο Άρης στο ζώδιο σας και ο Δίας απ’ το Σκορπιό σας εξασφαλίζουν την επιτυχία στα εργασιακά. Επωφεληθείτε από νέες γνωριμίες και συνεργασίες πετώντας από πάνω σας ανασφάλειες και φοβίες.

Χαρείτε τον έρωτα αυτό το μήνα, διασκεδάστε με το σύντροφο σας και μη διστάσετε να του υποσχεθείτε πράγματα που επιτέλους μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Τα παραπονιάρικα ελεύθερα και μόνα κορίτσια, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες προσθέστε νέες δραστηριότητες στη ζωή σας και καταπλήξτε τα πλήθη.

Ακόμα και  τα οικονομικά που χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες σας και τις κατάλληλες αποφάσεις… βελτιώνονται.

 

Ιχθύες.

 

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, μιας και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων δε σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Μείνετε περισσότερο στο σπίτι και βελτιώστε τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό για εσάς να νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς.

Εργαστείτε σκληρά προκειμένου να καταφέρετε να πιάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, μιας και δε σας χαρίζονται και πολλά. Με την προσωπική σας προσπάθεια όμως… τα καταφέρνετε μια χαρά.

Ανοίξτε επιτέλους την  καρδιά και το στοματάκι σας στο σύντροφο σας. Είναι κατάλληλος ο μήνας αυτός  για να λύσετε τις όποιες διαφορές σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Η θαλπωρή και η συναισθηματική ζεστασιά είναι το παν για εσάς.

Νέες γνωριμίες που προέρχονται μέσα από συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πολύ καλό… μην τις προσπερνάτε εσείς που είστε μόνες….

Η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σας, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ρισκάρετε και να κερδίσετε.

Λίτσα Πετρίδηhttps://www.facebook.com/litsapetridi.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *