Αστρολογικές προβλέψεις Μάιου 2018.

 

Ο Μάιος είναι ένας μήνας έντονων αντιπαραθέσεων και ανατροπών. Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μια νέα επταετή περίοδο αλλαγών τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Από την άλλη όμως… το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα υπόσχεται πολλά!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός.

Σε γενικές γραμμές ο νέος μήνας παρουσιάζεται με ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσάς. Πιστέψτε λοιπόν στα σχέδια σας και προωθήστε τα με τον καλύτερο τρόπο. Η επιτυχία που τόσο ονειρεύεστε δε φαίνεται να είναι τόσο μακριά ούτε τόσο άπιαστη.
Κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει πια στο εργασιακό σας περιβάλλον και εσείς θα πρέπει να είστε σε διαρκή εγρήγορση. Από τη μια θα πρέπει να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και από την άλλη να προσαρμοστείτε.
Πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας στα αισθηματικά και αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας. Καταλήξτε βέβαια σ’ αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους και πετάξτε τα βαρίδια από την πλάτη σας.
Εσείς που παλεύεται με τη μοναξιά… επωφεληθείτε απ’ την κοινωνικότητα σας αυτό το μήνα που βρίσκεται στα ύψη και μη σταματάτε να ονειρεύεστε τον απόλυτο έρωτα.
Οι εκκρεμότητες στα οικονομικά δε σας αφήνουν να βρείτε τις ισορροπίες σας, γι’ αυτό φροντίστε την τακτοποίηση τους.

Ταύρος.

Ο Ουρανός αυτό το μήνα περνά στο δικό σας ζώδιο όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα επτά χρόνια. Προετοιμαστείτε λοιπόν για αλλαγές στις συνήθειες αλλά και τα δεδομένα σας. Μην τρομάζετε… ουσιαστικά εσείς αλλάζετε, διεκδικώντας πια με περισσότερη τόλμη τα θέλω και τα κεκτημένα σας.
Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα εκτός απ’ τα γνωστά και τετριμμένα στα εργασιακά. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και μη διαταράσσετε τις σχέσεις σας με ανώτερους και συναδέλφους.
Μήπως τελικά τα δικά σας λάθη στη σχέση με το σύντροφο σας προσπαθείτε να τα πετάξετε στην πλάτη του … για σκεφτείτε… λιγάκι.
Όσο για τις μοναχικές Ταυρίνες… η κούραση της μοναξιάς σας κάνει ευκολόπιστες και ενθουσιώδες… μην ενδίδετε και μη δένεστε τόσο εύκολα.
Θα χρειαστεί προσπάθεια για να κρατήσετε τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις σας σε μια τάξη.

Δίδυμοι.

Αντιφατικός, δραστήριος και δυναμικός προβλέπεται ο νέος μήνας για εσάς, μιας και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
Κλείστε εργασιακά θέματα που δεν οδηγούν πουθενά και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τις γνώσεις σας γύρω απ’ το αντικείμενο της δουλειάς σας. Έτσι θα καταφέρετε να διεκδικήσετε περισσότερα τόσο σε τίτλους, όσο και σε χρήμα που είναι… κακά τα ψέματα… ένας σημαντικός παράγοντας για εσάς.
Πριν αναγκαστείτε… πάρτε εσείς τις αποφάσεις που χρειάζεται η συναισθηματική σας ζωή.
Εμπιστευτείτε βέβαια την παραμονή της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 19 και μαγνητίστε με τη γοητεία και το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο.
Η ανάγκη σας για μια ανανέωση τόσο του εαυτού σας όσο και της γκαρνταρόμπας σας, μπορεί να επιβαρύνει τον οικονομικό προϋπολογισμό σας… που δε φαίνεται να είναι και στα καλύτερα του.

Καρκίνος.

Μάθετε επιτέλους να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας με ρεαλισμό και αφήστε τους συναισθηματισμούς στην άκρη, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που καλείστε να αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια στα σχέδια σας.
Με τον Ερμή να περνά στον Ταύρο στις 13 του μήνα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τις νέες ιδέες σας στα εργασιακά και να εντυπωσιάστε τους πάντες. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα και θέστε νέους όρους και στόχους.
Η διάθεση σας για ερωτισμό και πάθος φαίνεται να ανεβαίνει επικίνδυνα με την Αφροδίτη απ’ τις 19 του μήνα, να περνά στο δικό σας ζώδιο.
Θέματα φίλων και αγαπημένων σας προσώπων που είτε απομακρύνονται από εσάς, είτε προσκολλιούνται σε σας, αντιμετωπίστε τα με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα.
Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας περισσότερο στα οικονομικά έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων.

Λέων.

Δείξτε ευελιξία και προσαρμοστείτε σε αλλαγές που φαίνεται να προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σας. Το να τραβάτε τα άκρα δε βοηθά σε τίποτα και πόσο μάλλον… αν δεν είστε και προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.
Η υπευθυνότητα σας στα εργασιακά και η διάθεση της προσφοράς που σας διακρίνει, προδιαθέτει τους άλλους συχνά – πυκνά να σας εκμεταλλεύονται. Αλλάξτε στρατηγική και κοιτάξτε τα δικά σας συμφέροντα.
Η νέα Σελήνη στα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει νέα ξεκινήματα, που αν τα χειριστείτε σωστά θα αποδώσουν όσα δε φαντάζεστε.
Η νευρικότητα σας πιθανά να φέρει ρήξεις στη σχέση με το σύντροφο σας. Μάθετε να μη λειτουργείτε και να μην αντιδράτε εν θερμώ.
Επιδιώξτε δραστηριότητες και μη λέτε όχι σε καλέσματα φίλων εσείς… που είστε μόνες. Προτού όμως επενδύσετε συναισθηματικά… κάντε μια δεύτερη σκέψη.
Όσο για τα οικονομικά… προνοήστε για να έχετε και μην ανοίγετε νέα μέτωπα.

Παρθένος.

Συνήθως υποστηρίζετε τις δικές σας απόψεις και δεν επηρεάζεστε από τρίτα πρόσωπα όσο επιδέξια κι αν προσπαθούν να σας αποσυντονίζουν… τώρα γιατί τους αφήνετε να σας το κάνουν ;
Οι εργασιακές σας υποχρεώσεις ανεβαίνουν ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και σας δημιουργούν εκνευρισμό. Διατηρήστε τις καλές σας σχέσεις με ανώτερους σας και μη διακινδυνεύετε τις σχέσεις σας μαζί τους.
Τάσεις ανεξαρτησίας σας απομακρύνουν λιγάκι από το σύντροφο σας. Είναι προτιμότερο να του μιλήσετε για όλα αυτά που αισθάνεστε έτσι ώστε να αποφύγετε τις ακρότητες, τις ζήλιες και τις συγκρούσεις μαζί του.
Εσείς που είστε μόνες… μη γίνεστε τόσο επικριτικές και αρνητικές με ανθρώπους που προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν.
Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου σας δημιουργεί την ανάγκη για μάθηση, ταξίδια, τη γνωριμία σας με νέους ανθρώπους, μετακινήσεις και φυσικά αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός.

Ο Μάιος είναι ένας αρκετά βοηθητικός μήνας για εσάς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι λείπουν οι ανατροπές και οι δυσκολίες.
Ελέγξτε την παρορμητικότητα σας προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις και τα καβγαδάκια κυρίως μέχρι τα μέσα του μήνα, που καλείστε να δώστε λύσεις σε οικογενειακά θέματα.
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα δώστε ώθηση στους επαγγελματικούς σας στόχους, μιας και πλέον έχετε κατασταλάξει στο τι θέλετε να πετύχετε και από τι να ξεφύγετε.
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 του μήνα ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. θέστε νέες βάσεις στη σχέση με το σύντροφο σας και κάντε μακροχρόνια σχέδια.
Όσο για εσάς που είστε ακόμα μόνες… σταματήστε να κλαίτε τη μοίρα σας και ανοίξτε τα μάτια σας. Μέσα από κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις όλο και κάτι σας κινεί το ενδιαφέρον.
Με ή χωρίς πολλά χρήματα εσείς μπορείτε να περάσετε όμορφα. Τώρα οι τρέχουσες υποχρεώσεις σας πιθανά να σας αγχώσουν λιγάκι.

Σκορπιός.

Ο Δίας στο ζώδιο σας παραμένει ανάδρομος παράλληλα όμως σας δημιουργεί την ανάγκη για εξέλιξη. Η δυναμική σας πλευρά έρχεται στην επιφάνεια κι έτσι ο μήνας μπορεί να είναι αρκετά κουραστικός όμως ταυτόχρονα είναι και δημιουργικός.
Προφυλάξτε τα κεκτημένα σας στα εργασιακά και μετά από τις 25 που το τρίγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα σας ευνοεί ιδιαίτερα για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και συζητήσεις πάρτε τις αποφάσεις σας.
Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις και αναζητήσεις επηρεάζουν τον τομέα των αισθηματικών σας. Γι’ αυτό κρατήστε τις αποστάσεις σας και αποφύγετε τις εντάσεις στη σχέση με το σύντροφο σας.
Εσείς που είστε μόνες… φροντίστε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας, αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και παραμείνετε στο επίπεδο του φλερτ.
Οικονομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν ευκολότερα μετά τις 17 του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε νέες πηγές εσόδων.

Τοξότης.

Όλα αυτό το μήνα αρχίζουν να γίνονται πιο εύκολα και πιο βατά, γι’ αυτό πάρτε τα πάνω σας και τολμήστε να κάνετε καινούργια πράγματα.
Αξιοποιήστε το θέμα τύχης που ευνοεί τα επαγγελματικά σχέδια σας κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Οργανώστε ταξίδια και μετακινήσεις και πείτε ναι σε νέες προκλήσεις… μπορείτε να ανταποκριθείτε και να στοχεύσετε ψηλότερα.
Είστε διαθετημένες να μιλήσετε ειλικρινά με το σύντροφο σας και να διώξετε μακριά τα φαντάσματα του παρελθόντος από τη σχέση σας. Να κάνετε μια νέα αρχή και να αφοσιωθείτε σ’ αυτόν ολοκληρωτικά.
Εμπιστευτείτε την Αφροδίτη που το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ευνοεί εσάς που ακόμα είστε μόνες και μην παραπονιέστε.
Στα οικονομικά… αλλάξτε τον τρόπο διαχείρισης τους προκειμένου να μπορέσετε να πάρετε ανάσα.

Αιγόκερος.

Δείτε το σαν ευκαιρία αυτό το μήνα να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες του παρελθόντος και που αφορούν θέματα σπιτιού ή και των εργασιακών σας , μιας και δυστυχώς… επανέρχονται.
Τα αποτελέσματα των επαγγελματικών σας προσπαθειών αναγνωρίζονται καλύτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα κι έτσι δεν αποκλείεται να δεχτείτε καινούργιες προτάσεις που θα απογειώσουν τις φιλοδοξίες σας.
Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας να έρθει στην επιφάνεια και μη φοβάστε ότι θα χάσετε την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφο σας.
Στην περίπτωση που είστε μόνες… σκεφτείτε ότι σας ευνοεί ιδιαίτερα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, μετά τις 19 του μήνα.
Δείγματα προόδου και βελτίωσης δείχνει η οικονομική σας κατάσταση όμως από την άλλη οι υποχρεώσεις σας ανεβαίνουν. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικές με τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Υδροχόος.

Από αυτό το μήνα ξεκινά για εσάς μια περίοδος δράσης, φυσικά αν θέλετε να δώσετε τέλος σε προβληματικές και αδιέξοδες καταστάσεις. Γι’ αυτό υποδεχτείτε το μήνα με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.
Διατηρήστε τον έλεγχο στα εργασιακά και μη σταματάτε την προσπάθεια… είστε πολύ κοντά στους στόχους σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε υπομονετικές και να κάνετε και μια δεύτερη σκέψη προτού αντιδράσετε.
Μια στάση σεβασμού απέναντι στο σύντροφο σας χαρακτηρίζετε απαραίτητη. Μπορείτε να του εκφράσετε όλα αυτά που νιώθετε να σας ενοχλούν και να κάνετε μια νέα αρχή χωρίς να τον υποβιβάζετε και να του χρεώνετε τα πάντα.
Η αυξημένη κοινωνικότητα θα βοηθήσει πολύ εσάς… που ακόμα είστε μόνες.
Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει στα οικονομικά, όμως κι εσείς θα πρέπει να είστε συγκρατημένες στα έξοδα και τις σπατάλες.

Ιχθύες.

Αυτό το μήνα είστε αποφασισμένες να απαλλαγείτε απ’ οτιδήποτε σας βαραίνει και σας δυσαρεστεί. Προσέξτε όμως πως θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις και μη χάνετε την ευγένεια και το τακτ που σας διακρίνει.
Οι απαιτήσεις των εργασιακών σας παραμένουν αυξημένες. Το δεύτερο ιδιαίτερα δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση, μιας και καλείστε να αποδείξετε τις ικανότητες σας.
Επιτέλους ήρθε η ώρα να καταλάβετε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του συντρόφου σας δίπλα σας και να του το αποδείξετε με πράξεις και όχι μόνο… λόγια.
Προετοιμαστείτε για νέες ερωτικές περιπέτειες όσες είστε μόνες και για έντονο φλερτ.
Τόσο η οικονομική σας κατάσταση όσο και η υγεία σας χρειάζονται προσοχή… φροντίστε να ξεκουράζεστε παραπάνω.

Λίτσα Πετρίδη

https://www.facebook.com/litsa.petridi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *