Φουλ του denim..

0
413

Το τζην είναι σαν το παλιό καλό κρασί.Πάντα στην μόδα, πάντα must και πάντα εδώ να μας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Πρωί ή βράδυ δεν έχει σημασία. Αυτό είναι εκεί έτοιμο να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζιν με κεντηματαΣχετική εικόνα

Αυτό που θα δει όμως κάποιος αν κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά είναι τζην πουκάμισα, μπλουζάκια τζην και σαλοπέτες. Δεν έχει σημασία το χρώμα. Σκούρο ή ανοιχτό, ξεβαμμένο ή σκούρο.  Προτίμησε όμως τα τζην με boho κρόσσια, deluxe κεντήματα, με στρας, χρωματιστές χάντρες, με μεταλλικά τρουκ. Όσο πιο περίπλοκο τόσο πιο εντυπωσιακό.

Το φοράς με διχτυωτό καλσόν από μέσα για ένα ντύσιμο πιο sexy. Με γόβα ή πέδιλο ή σνικερ δεν έχει σημασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζιν με διχτυωτο καλσον και γοβα

Αποτέλεσμα εικόνας για τζιν με διχτυωτο καλσον και γοβα Συνδιάζοντας τη σαλοπέτα με μία γόβα δίνεις στο casual μια αίσθηση θηλυκότητας. Iδανικό για όλες τις ώρες. Όπως και το λευκό τζιν ζακετάκι.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σαλοπετες

 

Και μία συμβουλή μην πετάς ποτέ τζην…

Είναι πάντα η εποχή τους!!!

Ευαγγελία Τζιάκα

Previous articleΑνακοίνωση του Προγράμματος RhodesMRC Embassy
Next articleΞεκινάει η δράση των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου – «Οpen Mall
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here