Αναζητάμε σχεδιαστές μόδας και στυλίστες!!

0
1016

Το woman’s eye  αναζητάει νέους σχεδιαστές μόδας και στυλίστες για να τους αναδείξει μέσα από τα event που θα διοργανώσει.

Αν έχεις ταλέντο στο σχέδιο μόδας, αν ξέρεις τι θα πει στυλ, αν εχεις έμπνευση και διάθεση δεν έχεις παρά να στείλεις τα στοιχεία σου και δείγματα της δουλειάς σου καθώς και δυο λόγια για σένα και το κονσεπτ βάση του οποίου σχεδιάζεις στο mail  μας : info@womanseye.gr

Απαραίτητη  φωτογραφία σας.

Αιτήσεις/συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30/6.

Τα σχέδια θα περάσουν απο αξιολόγηση.

Τα ονόματα όσων επιλέγουν θα ανακοινωθούν μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα μας στο facebook, ενώ οι ίδιοι θα ενημερωθούν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Previous articleΚρίσεις πανικού: διαχείριση και θεραπευτική προσέγγιση
Next articleΜοίρα ή επιλογές;
Ευαγγελία Τζιάκα
Η Ευαγγελία Τζιάκα τελείωσε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας όπου και φοιτά στο τρίτο έτος. Από αγάπη για την αρθρογραφία και την κοινωνία δημιούργησε αρχικά το Πηγή Παιδείας . Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του Πηγή Παιδείας αποφάσισε να δημιουργήσει το Woman's eye προσπαθώντας να αναδείξει όχι μόνο την μοναδικότητα της γυναίκας αλλά και όλα εκείνα τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here