Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Αρκετά θετικός, δυναμικός και δραστήριος προβλέπετε ο Απρίλιος . Άκρως ερωτικός και δημιουργικός για τα περισσότερα ζώδια, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι μικρές απρόβλεπτες δυσκολίες.

Γι’ αυτό φροντίστε να τον εκμεταλλευτείτε σωστά, να τολμήσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να θέσετε νέους στόχους.

Κριός.

Αρκετά προσεκτικές θα πρέπει να είστε μέχρι τα μέσα του μήνα, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο δυσκολεύει τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται οι στόχοι και οι επιδιώξεις σας, κυρίως στα εργασιακά.
Προετοιμάστε και καλλιεργήστε σωστά το έδαφος προκειμένου να προωθήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια σας, μετά τις 16 του μήνα που σας ευνοεί και πραγματοποίηση της νέας Σελήνης.
Βιώστε έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφο σας, φλερτάρετε όσες είστε μόνες και διαγράψτε το παρελθόν απ’ την καρδιά και το μυαλό σας που τόσο σας πλήγωσε. Σας δίνονται καινούργιες ευκαιρίες που πρέπει να αξιολογήσετε σωστά.
Παραμείνετε συγκρατημένες στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ σταδιακά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μεγάλα ανοίγματα και ριψοκίνδυνες ενέργειες καλύτερα να τις ξανασκεφτείτε.

Ταύρος.

Πάρτε τα πάνω σας και ξεκινήστε με χαμόγελο το νέο μήνα σας, που φαίνεται να είναι αρκετά ευνοϊκός για εσάς . Η παρουσία της Αφροδίτης άλλωστε στο δικό σας ζώδιο επαναφέρει την αισιοδοξία και το δυναμισμό σας.
Μάθετε να είστε λίγο υπομονετικές με τις εργασιακές εξελίξεις που περιμένετε και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τα όποια μικρά εμπόδια. Με αργά και σταθερά βήματα είναι βέβαιο ότι θα φτάσετε την επιτυχία που τόσο ονειρεύεστε.
Χαρείτε τον έρωτα, φροντίστε και ανανεώστε την εμφάνιση σας και ταρακουνήστε λιγάκι το σύντροφο σας που φαίνεται να τον έχετε καθησυχάσει επικίνδυνα.
Εσείς που είστε μόνες ακόμα… ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον περίγυρο σας… κάτι καλό σας διαφεύγει.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φροντίζει και για τα οικονομικά και επαναφέρει τις ισορροπίες σας.

Δίδυμοι.

Καιρός να αφήσετε τη δημιουργική και δυναμική πλευρά του εαυτού σας να δράσει και να βγει στην επιφάνεια. Κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο κυβερνήτης σας Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία, μπορείτε να κάνετε τα αδύνατα – δυνατά.
Αξιοποιήστε τις δυνατότητες σας στα εργασιακά, πάρτε πρωτοβουλίες και διεκδικήστε τους στόχους σας. Κάντε συμμάχους και πείστε τους με επιχειρήματα να σας ακολουθήσουν και να σας στηρίξουν.
Επαναπροσδιορίστε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας, κυρίως απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σας και μην αφήνετε αρρωστημένες καταστάσεις να διαιωνίζονται. Βρείτε τις λύσεις ή, δώστε ένα τέλος σε ότι νιώθετε να έχει βαλτώσει και να μη σας ικανοποιεί.
Εσείς που δεν έχετε βρει ακόμα το μεγάλο έρωτα ή, τον έχετε χάσει… αφήστε τα παράπονα. Έχετε τόσους πολλούς φίλους που δε σας αφήνουν στιγμή μόνες.
Φροντίστε να αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα, μιας και η οικονομική σας κατάσταση χρειάζεται ακόμα προσπάθεια προκειμένου να επανέρθει.

Καρκίνος.

Σταματήστε να σκαλίζετε το παρελθόν και να αναβιώνετε δυσάρεστα συναισθήματα. Κοιτάξτε μπροστά και σκεφτείτε πως απ’ τα λάθη και τις αναποδιές, έχετε καταφέρει να βγείτε πολύ πιο σοφές και έμπειρες.
Η νέα Σελήνη στο 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, φέρνει νέες ευκαιρίες στα εργασιακά. Θυμηθείτε όμως… πως θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να φτάσετε στην επιτυχία, μιας και τίποτα δε σας χαρίζετε.
Μια δοκιμασία στη σχέση με το σύντροφο σας δεν υπάρχει λόγος να σας φοβίζει. Δείτε το σα μια ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.
Το φλερτ για εσάς τα μοναχικά κορίτσια δε λείπει. Φροντίστε όμως να μην ενθουσιαστείτε και να μην εξιδανικεύσετε κάποιον … από την πρώτη ματιά.
Η τύχη στα οικονομικά να είστε σίγουρες ότι δεν σας εγκαταλείπει.

Λέων.

Απομακρυνθείτε απ’ οτιδήποτε σας βαραίνει και σας καταπιέζει αυτό το μήνα, βάζοντας τις δικές σας ανάγκες και θέλω σε προτεραιότητα.
Η θετική ενέργεια που λαμβάνετε τις περισσότερες μέρες του μήνα στα εργασιακά, σας δημιουργεί την ανάγκη επέκτασης και εξέλιξης. Τολμήστε να ρισκάρετε και να αναλάβετε νέα καθήκοντα.
Όσον αφορά τη συναισθηματική σας ζωή και τη σχέση με το σύντροφο σας δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές και συνταρακτικά γεγονότα… όλα κυλούν ήρεμα και σταθερά.
Η προστατευτικότατα σας απέναντι στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μεγαλώνει, καθώς και η ανάγκη σας να τους προσφέρετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.
Απρόβλεπτα έξοδα που αφορούν πιθανά τον εξοπλισμό των εργασιακών σας, σας αποδιοργανώνουν για λίγο όμως… γρήγορα βρίσκεται τις ισορροπίες σας.

Παρθένος.

Η ώρα της αναγνώρισης για την τόσο σκληρή δουλειά που έχετε κάνει είναι πλέον πολύ κοντά. Η ανάγκη σας για αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας μπορεί να χαρακτηριστεί ριψοκίνδυνη, όμως είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρετε να θέσετε νέες βάσεις στα σχέδια σας.
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας στερούν προσωπικό χρόνο, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε με προγραμματισμό. Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες και την κοινωνική σας ζωή, φέρνοντας σας σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα σχέδια σας.
Προσθέστε νέα ενδιαφέροντα στη σχέση με το σύντροφο σας και κάντε πράγματα μαζί, που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά και θα ανεβάσουν τη διάθεση σας.
Εσείς που ακόμα ψάχνετε το ταίρι σας, απολαύστε το μήνα, διασκεδάστε, φλερτάρετε και τίποτα δεν αποκλείει τον ερχομό ενός μεγάλου έρωτα.
Η σταθερότητα στην οικονομική σας κατάσταση επανέρχεται σταδιακά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να μετράτε τις κινήσεις και τις αγορές σας.

Ζυγός.

Ο νέος μήνας στο μεγαλύτερο μέρος του εφιστά την προσοχή σας σε κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις. Λειτουργήστε περισσότερο με τη λογική και βάλτε για λίγο τους συναισθηματισμούς σας στην άκρη. Η τάση σας να εμπιστεύεστε τους πάντες και να εκφράζετε τα όσα έχετε στο μυαλό σας στον οιονδήποτε, δε σας έχει βγει μέχρι στιγμής σε καλό.
Μετριάστε τον εκνευρισμό στα εργασιακά που σας δημιουργεί η στασιμότητα των υποθέσεων σας μέχρι τα μέσα του μήνα και διαπραγματευτείτε προς όφελος σας νέες εργασιακές προτάσεις και ξεκινήματα.
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου μεγαλώνει την ανάγκη σας για σταθερότητα στη συναισθηματική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία, να κάνετε κοινά όνειρα και σχέδια με το σύντροφο σας μιας και εκείνος διατίθεται.
Ο Δίας από το Σκορπιό ενισχύει την οικονομική σας κατάσταση. Βρείτε νέες πηγές εσόδων και απαλλαγείτε από παλιές εκκρεμότητες για να μπορέσετε να πάρετε ανάσα.

Σκορπιός.

Κινηθείτε νωχελικά και σε γνώριμα μονοπάτια μέχρι τις 16 του μήνα και αποφύγετε αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα. Η αίσθηση σας πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας να σας στηρίξουν σε κάθε σας απόφαση… διαψεύδετε, γι’ αυτό πάρτε τις καταστάσεις που σας αφορούν στα δικά σας χέρια.
Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο ενισχύει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και ανησυχίες. Η κάθε σας κίνηση μπορεί να στεφθεί από επιτυχία, αρκεί να είναι μελετημένη και οργανωμένη σωστά.
Ένα ανικανοποίητο συναίσθημα απέναντι στη σχέση με το σύντροφο σας μπορεί να σας κάνει απότομη και απόμακρη. Μη μένετε τόσο πολύ σε μικρές λεπτομέρειες και κοιτάξτε την ουσία.
Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο και κάντε πράγματα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας… όσες ακόμα παλεύετε με τη μοναξιά.
Οι κινήσεις και επιλογές σας ενισχύουν και την οικονομική σας κατάσταση, που δείχνει πλέον μια πιο σταθερή εικόνα.

Τοξότης.

Ο Ήλιος στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Κριού, σας γεμίζει ενέργεια και δράση. Εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα σας και την κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σας.
Έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα εργασιακά, αρκεί να προσέξετε την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί όλα να εξελίσσονται γρήγορα μπροστά σας και να σας υπόσχονται πολλά όμως…. κρατήστε μικρό καλάθι και αξιολογήστε σωστά τα γεγονότα.
Το κλίμα στη σχέση με το σύντροφο σας το δεύτερο δεκαπενθήμερο αποκαθιστάτε. Μέχρι τότε… σταματήστε να αναμοχλεύεται το παρελθόν και προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε.
Εσείς που είστε μόνες… προς το τέλος του μήνα μια νέα γνωριμία μπορεί να βάλει φρένο στις ανασφάλειες και να προσθέσει χρώμα στη ζωή σας… από εσάς θα εξαρτηθεί.
Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε σταθερά την οικονομική σας κατάσταση . Με τη δημιουργικότητα και σε συνδυασμό με το ανοιχτό μυαλό σας, μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Αιγόκερος.

Λίγο αντιφατικός φαίνεται να είναι ο νέος μήνας για εσάς. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις εναλλάσσονται από θετικά σ’ αρνητικά. Είναι βλέπεται κι ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο… που τσεκάρει τις επιδόσεις σας.
Ο Άρης στο ζώδιο σας διευκολύνει τους επαγγελματικούς σας στόχους και ευνοεί καινούργια ξεκινήματα. Αυτό που μένει σε σας… είναι να αφήσετε τα παράπονα και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω … το αποτέλεσμα όμως σας ανταμείβει.
Φανείτε ειλικρινείς απέναντι στο σύντροφο σας και μη φοβηθείτε να του πείτε τις αλήθειες σας όποιες κι αν είναι αυτές. Έτσι θα του δώσετε τη δυνατότητα να κάνει κι αυτός ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο της σχέσης σας και να μην είναι όλο το βάρος στη δική σας πλάτη.
Εσείς που είστε μόνες επωφεληθείτε από τη νέα Σελήνη στις 16 του μήνα και πετάξτε τη μιζέρια από πάνω σας.
Βρείτε έξυπνους τρόπους και βελτιώστε την οικονομική σας κατάσταση που σαφώς έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.

Υδροχόος.

Καιρός να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να επαναφέρετε την αυτοπεποίθηση σας και να απαλλαγείτε απ’ όσα σας βαραίνουν. Ο νέος μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα δραστήριος και δημιουργικός.
Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλανητικές όψεις και δώστε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων σας στα εργασιακά. Χρησιμοποιήστε τη γνώση του παρελθόντος και την εμπειρία που αποκτήσατε όχι και με τόσο … εύκολο τρόπο και βγείτε νικήτριες. Μην ξεχνάτε ότι και η Πανσέληνος του μήνα… δουλεύει για εσάς και δίνει το φώς της σε νέες επιδιώξεις και αλλαγές.
Πετάξτε τις παρωπίδες και ακούστε τις επιθυμίες και απόψεις του ερωτικού σας συντρόφου, προκειμένου να βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης σας.
Μέσα από ένα ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μην αποκλείετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες εσείς…. που είστε μόνες, γι’ αυτό μη λέτε όχι σε καλέσματα.
Η ωριμότητα σας φαίνεται κι απ’ τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά. Δώστε τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και πάρτε βαθιά… ανάσα.

Ιχθύες.

Ο δυναμισμός και η διάθεση σας αυτό το μήνα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό τον Απρίλιο μπορείτε να κάνετε τα πάντα… να γκρεμίσετε και να ξανακτίσετε, μιας και η τύχη είναι με το μέρος σας.
Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Επιλέξτε τους σωστούς συνεργάτες και ποντάρετε σε συλλογικές εργασίες χωρίς να χάνετε τον ηγετικό σας ρόλο.
Αφουγκραστείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας. Αν νιώθετε ότι αυτά που βιώνετε δε σας ικανοποιούν.. πάρτε τις αποφάσεις σας και μη στέκεστε σε αρρωστημένες καταστάσεις.
Όσες ακόμα ψάχνετε τον ιδανικό σύντροφο … ξέρετε και έχετε μάθει τι θέλετε και πως να το επιδιώξετε, γι’ αυτό προς το τέλος του μήνα προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες και κάντε τις επιλογές σας.
Η τύχη ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σας. Παίξτε κανένα τυχερό παιχνίδι… χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Σε κάθε περίπτωση όμως… έξτρα και ενδεχομένως απρόβλεπτα χρήματα βελτιώνουν την κατάσταση

 

Λίτσα Πετριδη

http://www.facebook.com/litsapetridi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *