Η ανάδρομη πορεία του Ερμή και πώς θα μας επηρεάσει

 

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του παρορμητικού και δυναμικού Κριού την Παρασκευή 23/3 και θα παραμείνει έως τις 16/4.
Αυτό το διάστημα λοιπόν καλό θα ήταν να ελέγξουμε την παρορμητικότητα, να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες, τα γρήγορα συμπεράσματα και φυσικά την επικοινωνία μας, μιας και εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

 

Κριός.

Κρατήστε μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σας υπόσχονται και μη δεσμεύεστε σε νέες εργασιακές προτάσεις και συμφωνίες, χωρίς να εξετάσετε εξονυχιστικά την κάθε λεπτομέρεια.
Εύκολα αν και άθελα σας, μπορείτε να πληγώσετε με την καυστικότητα της γλώσσας σας αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ένας δεύτερος έλεγχος προτού βγείτε από την πόρτα στα κλειδιά και το πορτοφόλι σας θα σας γλυτώσει από μπελάδες.

 

Ταύρος.

Ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά, σημαντικές αγορές και υπογραφές συμβολαίων καλύτερα να τα αναβάλετε για αργότερα, μιας και με την επαναφορά του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία φαίνεται να διαπιστώνετε σημαντικά λάθη.
Μην παρεμβαίνετε σε υποθέσεις τρίτων όσο κι αν η καλή σας διάθεση σας παρασύρει να το κάνετε. Θα βρείτε το μπελά σας και θα διακινδυνεύσετε σημαντικές για εσάς σχέσεις.
Σκεφτείτε αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομα του παρελθόντος που επανέρχονται στη ζωή σας.

Δίδυμοι.

Κάντε ένα μικρό διάλλειμα και επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα που όλα κινούνται υποτονικά γύρω σας. Αναθεωρήστε τα σχέδια σας και αναλύστε την κάθε λεπτομέρεια προτού καταλήξετε σε αποφάσεις.
Διπλοτσεκάρετε τα ραντεβού σας και μάθετε να είστε υπομονετικοί σε αναμονές και ουρές που προβλέπονται.
Κληρονομικά και νομικά θέματα όσο και αν σας επείγουν θα πρέπει να τα αφήσετε για μετά τις 16/4.

Καρκίνος.
Οι όποιες διαπραγματεύσεις σας αυτή την περίοδο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, μιας και εύκολα μπορείτε να πέσετε θύματα εξαπάτησης. Τα μάτια και τα αφτιά σας θα πρέπει να είναι ορθάνοιχτα.
Κρατήστε τα παράπονα απ’ τον εργοδότη σας για αργότερα και μην προσπαθήσετε να βρείτε το δίκιο σας.
Μην παραιτήστε από τα μελλοντικά σχέδια σας απλά… κάντε μια ανάπαυλα και αποφύγετε αποφάσεις.

Λέων.

Προετοιμαστείτε για απρόβλεπτες ανατροπές και καθυστερήσεις στα σχέδια και τις πιθανές μετακινήσεις σας.
Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα κρατήστε τα για τον εαυτό σας και μην κάνετε δηλώσεις που ούτε και εσείς οι ίδιοι πιστεύετε. Είναι κρίμα να εκτεθετείτε και να μην ξέρετε πως να τα μαζέψετε μετά.
Δεν είναι δυνατόν όλα να τα κάνετε καλά εσείς στα εργασιακά και όλοι οι άλλοι λάθος, γι’ αυτό αποφύγετε την αυστηρή κριτική σας απέναντι σε συνεργάτες.

Παρθένος.

Μην ενθουσιάζεστε από νέες γνωριμίες και μην εξιδανικεύεται πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε αρκετά. Το πιο πιθανό θα είναι μετά να πέσετε απ’ τα σύννεφα και να τα βάλετε με τον εαυτό σας.
Καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και μην απογοητεύεστε.
Γίνετε ξεκάθαροι με το σύντροφο σας και αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες προτού αρχίσετε να ωρύεστε.

Ζυγός.

Σημαντικές σας υποθέσεις που πιθανά αφορούν τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, φαίνετε να φρενάρουν και να παίζουν με τα νεύρα σας. Δείξτε υπομονή και βάλτε τες προσωρινά στο συρτάρι και το πίσω μέρος του μυαλού σας.
Δεν είναι ανάγκη να δώσετε υποσχέσεις και όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε πρόσφατες γνωριμίες σας. Καθίστε λίγο πρώτα… να γνωριστείτε καλύτερα.
Αγορές που αφορούν σημαντικά οικονομικά ποσά καλύτερα να τις ξανασκεφτείτε και να επανεξετάσετε το πορτοφόλι σας.

Σκορπιός.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις και κυρίως με τους υφιστάμενους σας. Αναλάβετε νέες υποχρεώσεις μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε και μην παίζετε με τις σωματικές και ψυχικές σας αντοχές.
Μετριάστε την ανάγκη σας για ξεκαθαρίσματα της συναισθηματική σας ζωής και μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μετανιώσετε ή, θα αναθεωρήσετε.
Πάρτε και μια δεύτερη γνώμη σε πιθανά θέματα υγείας σας.

Τοξότης.

Η αίσθηση πως όλα γύρω σας βρίσκονται σε μια στασιμότητα μεγαλώνει και σας προκαλεί εκνευρισμό, όμως δε θα πρέπει να απογοητεύεστε και να ανατρέπεται τα σχέδια σας… κάντε λίγη υπομονή… θα περάσει.
Μη γίνεστε τόσο επικριτικοί με το σύντροφο σας και μην αμφισβητείτε τα συναισθήματα του. Στο κάτω – κάτω δεν μπορεί συνεχώς να σας κανακεύει.
Ξεκουραστείτε και επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα, αδειάζοντας το μυαλό σας από περίπλοκες σκέψεις και αναζητήσεις.

Αιγόκερος.

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι όπως μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση καλύτερα να τις αφήσετε για αργότερα. Προς το παρών αρκεστείτε σ’ αυτά που έχετε και μη βγαίνετε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.
Μην ασκείτε όλη σας την αυστηρότητα στα μέλη της οικογένειας σας. Μπείτε λιγάκι στη θέση τους και εξετάστε τα πράγματα λίγο κι από τη δική τους σκοπιά.
Πάρτε κανένα τηλέφωνο να τσεκάρετε τα ραντεβού σας πριν ξεκινήσετε για τον τόπο και την ώρα, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος.

Κλασικά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας, γι’ αυτό βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό σας προτού μιλήσετε και ανοίξτε τ’ αφτιά σας σ’ αυτά που ακούτε. Εύκολα μπορεί να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.
Εκμεταλλευτείτε και ακούστε – ακολουθήστε το ένστικτο σας που μπορεί να σας οδηγήσει μόνο σε σωστές αποφάσεις και ενέργειες.
Μην επηρεάζεστε απ’ όσο λένε οι άλλοι για εσάς.

Ιχθύες.

Ο τομέας των οικονομικών σας φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό προσέξτε που δίνετε χρήματα, που επενδύεται και κυρίως που υπογράφεται. Ανώφελες αγορές μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν, αφού σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.
Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται σε συζητήσεις που αφορούν την οικογένεια, αλλά και νέες οικονομικές, επαγγελματικές συμφωνίες. Θέστε τους όρους και τους κανόνες σας με ειλικρινή και δίκαιο τρόπο.

Λίτσα Πετρίδη

https://www.facebook.com/litsapetridi.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *